Gastronomickou nabídku lze vytvořit dle přání zákazníka a našeho dalšího výběru po dohodě.
Lodní společnost Bohemia s.r.o. je připravena zajistit Vám velmi dobrý gastronomický servis, vždy v rozsahu dohodnutém s naším obchodním oddělením.
Rozsah služeb se v tomto případě jednoznačně přizpůsobuje požadavkům zákazníka. Jen na Vás záleží, zda se nad ohněm bude opékat sele, jehně či klobásy. Můžete také využít naší nabídku, kterou jsme složili z nejvíce objednávaných menu používaných při bufetovém a banketovém stylu obsluhy.
Studený bufet:
Saláty:
Teplý bufet:
Přílohy:
Mini zákusky – dva druhy
Ovoce
Mini zákusky – dezerty:
Studené pohoštění-200 g/os.
Studené mísy a Finger-food / založeno na rautovém stole
Vitello tonnato
Plátky pečeného masa podávané s pečenou kořenovou zeleninou, tuňákem
Hovězí roastbeef s fenyklovým salátem a bylinkovou omáčkou
Pečené hovězí maso do růžova s bylinkovým dipem a marinovaným fenyklem
Plátky Parmské šunky podávané na Grissini
Plátek sušené vepřové šunky namotaný na italském pečivu
Sušená kachní prsa se salátem z řapíkatého celeru a sušeným tomatem
Sušená kachní prsa (pršut)
Pečená krůtí prsa, podávaná s hráškovým pyré a slaninovým prachem
Na plátky krájené maso, podávané s vařeným hráškem, mátou a šalvějí
Krůtí mini-řízečky
Kreveta pečená na chilli a thajské bazalce, podávaná s koriandrem
Tygří kreveta podávaná na toastu
Červená řepa s celerovým pyré, lilkem a pečenou batátou
Pečená řepa v balsamico octu medu a pomeranči sypaná mátou a ol. olejem
Cizrnový hummus s pečenou dýní, bylinkovým olejem, rukolou
Vařená cizrna s bylinkami, chilli, pečenou dýní a olivovým olejem
Zrající Český sýr podávaný na světlém toastu
Variace pečiva-100g/os
Teplý bufet: 700g/os
Hovězí líčka se silnou vinnou omáčkou, máslovými bramborami a pečenou šalotkou
Vepřová panenka pečená na bylinkách s celerovým pyré a pečenou červenou řepou
Krůtí prso Sous-vide podávané na rajčatovo máslové omáčce se šťouchanými batáty
Krevetová Paella s koriandrem a krájenou zeleninou
Pohankové rizoto s pečenými hříbky a listy špenátu
Mini zákusky Dezerty/ Sweet bar 2 ks / osoba
Medové kuličky obalené v ořechové mouce
Pečený cheesecake s borůvkovou omáčkou
Variace pralinek
Tradiční Italské Tiramisu
Čerstvé ovoce ( jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas)
Ovocný salát
Studený bufet:
Saláty:
Teplý bufet:
Přílohy:
Mini zákusky – dva druhy
Studený bufet:
Teplý bufet:
Mini zákusky – dezerty:
Studené pohoštění-200 g/os.
Studené mísy a Finger-food / založeno na rautovém stole
Vitello tonnato
Plátky pečeného masa podávané s pečenou kořenovou zeleninou, tuňákem
Hovězí roastbeef s fenyklovým salátem a bylinkovou omáčkou
Pečené hovězí maso do růžova s bylinkovým dipem a marinovaným fenyklem
Plátky Parmské šunky podávané na Grissini
Plátek sušené vepřové šunky namotaný na italském pečivu
Sušená kachní prsa se salátem z řapíkatého celeru a sušeným tomatem
Sušená kachní prsa (pršut)
Pečená krůtí prsa, podávaná s hráškovým pyré a slaninovým prachem
Na plátky krájené maso, podávané s vařeným hráškem, mátou a šalvějí
Krůtí mini-řízečky
Kreveta pečená na chilli a thajské bazalce, podávaná s koriandrem
Tygří kreveta podávaná na toastu
Červená řepa s celerovým pyré, lilkem a pečenou batátou
Pečená řepa v balsamico octu medu a pomeranči sypaná mátou a ol. olejem
Cizrnový hummus s pečenou dýní, bylinkovým olejem, rukolou
Vařená cizrna s bylinkami, chilli, pečenou dýní a olivovým olejem
Zrající Český sýr podávaný na světlém toastu
Variace pečiva-100g/os
Teplý bufet: 700g/os
Hovězí líčka se silnou vinnou omáčkou, máslovými bramborami a pečenou šalotkou
Vepřová panenka pečená na bylinkách s celerovým pyré a pečenou červenou řepou
Krůtí prso Sous-vide podávané na rajčatovo máslové omáčce se šťouchanými batáty
Krevetová Paella s koriandrem a krájenou zeleninou
Pohankové rizoto s pečenými hříbky a listy špenátu
Mini zákusky Dezerty/ Sweet bar 2 ks / osoba
Medové kuličky obalené v ořechové mouce
Pečený cheesecake s borůvkovou omáčkou
Variace pralinek
Tradiční Italské Tiramisu
Čerstvé ovoce ( jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas)
Ovocný salát
Gastro služba | Doporučená délka plavby | Cena |
---|---|---|
Projížďka s kávou a zákuskem | 1 hod. | 450,- Kč /os.
|
Projížďka s kávou a zákuskem | 2 hod. | 550,- Kč /os.
|
Projížďka – obložený uzenářský talíř | 1 hod. | 490,- Kč /os.
|
Atlantida – Studený a teplý bufet A | 2 hod. | 650,- Kč /os.
|
Atlantida – Studený a teplý bufet B | 2 hod. | 840,- Kč /os.
|
Atlantida – VIP bufet | 3 hod. | 1.350,- Kč /os. |
Tyrš – Studený a teplý bufet A | 4 hod. | 690,- Kč /os.
|
Tyrš – Studený a teplý bufet B | 4 hod. | 860,- Kč /os.
|
Tyrš – VIP bufet | 4 hod. | 1.350,- Kč /os. |
Obě lodě – Vepřová šunka na kosti s hořčicí a křenem a nakládanou zeleninou | Dle dohody |
Uvedené ceny jsou bez DPH
Ceny plavby u lodě Atlantida do 25 osob pouze dle předchozí dohody.
Ceny plavby u lodě Tyrš do 100 osob pouze dle předchozí dohody.