Gastroservis

Nabídka pohoštění

Gastronomickou nabídku lze vytvořit dle přání zákazníka a našeho dalšího výběru po dohodě.

Lodní společnost Bohemia s.r.o. je připravena zajistit Vám velmi dobrý gastronomický servis, vždy v rozsahu dohodnutém s naším obchodním oddělením.

Rozsah služeb se v tomto případě jednoznačně přizpůsobuje požadavkům zákazníka. Jen na Vás záleží, zda se nad ohněm bude opékat sele, jehně či klobásy. Můžete také využít naší nabídku, kterou jsme složili z nejvíce objednávaných menu používaných při bufetovém a banketovém stylu obsluhy.

Menu bufetů

Atlantida

Studený bufet:

  • šunka vepřová
  • uzené maso –  pečeně
  • trvanlivý salám Turista, paprikový salám
  • Eidam, uzený Platan, Niva
  • rybí pepřenky

Saláty:

  • z čerstvé zeleniny s balkánským sýrem
  • těstovinový se žampiony
  • bramborový domácí
  • červené fazole s kukuřicí
  • znojemské okurky

Teplý bufet:

  • hovězí guláš
  • halušky s uzeným a se zelím
  • pečená kuřata
  • pangasius na bylinkách
  • polévka vývar

Přílohy:

  • dolar chips
  • dušená teplá zelenina
  • dušená rýže
  • staročeské bramboráčky 
  • houskové knedlíky
  • chléb, pečivo

Mini zákusky – dva druhy

Ovoce

Studený bufet:
  • výběrová vepřová šunka
  • moravská uzená kýta
  • jemná paštika
  • salám Herkules
  • salám Chorizo, Fuet
  • slezská tlačenka
  • variace výběrových sýrů

Saláty:
  • nakrájená čerstvá zelenina 3 druhy + balkánský sýr
  • salát Caesar
  • salát z darů moře
  • zelný salát s ananasem a mrkví
  • olivy černé – vypeckované

Teplý bufet:
  • hovězí guláš
  • kuřecí čína
  • pečený losos na bylinkách
  • pikantní kuřecí křidélka
  • kuřecí mini řízečky
  • smažené cibulové kroužky

Přílohy:
  • francouzské minibrambůrky
  • staročeské bramboráčky
  • výběrová teplá zelenina na másle
  • rýže
  • variace pečiva


Mini zákusky – dezerty:

  • jablečný závin
  • domácí palačinky
  • čokoládový dort
  • řezy Tiramisu

Čerstvé ovoce  –  ovocný salát

Studené pohoštění-200 g/os.
Studené mísy a Finger-food / založeno na rautovém stole

Vitello tonnato
Plátky pečeného masa podávané s pečenou kořenovou zeleninou, tuňákem
Hovězí roastbeef s fenyklovým salátem a bylinkovou omáčkou
Pečené hovězí maso do růžova s bylinkovým dipem a marinovaným fenyklem
Plátky Parmské šunky podávané na Grissini
Plátek sušené vepřové šunky namotaný na italském pečivu
Sušená kachní prsa se salátem z řapíkatého celeru a sušeným tomatem
Sušená kachní prsa (pršut)
Pečená krůtí prsa, podávaná s hráškovým pyré a slaninovým prachem
Na plátky krájené maso, podávané s vařeným hráškem, mátou a šalvějí
Krůtí mini-řízečky
Kreveta pečená na chilli a thajské bazalce, podávaná s koriandrem
Tygří kreveta podávaná na toastu
Červená řepa s celerovým pyré, lilkem a pečenou batátou
Pečená řepa v balsamico octu medu a pomeranči sypaná mátou a  ol. olejem
Cizrnový hummus s pečenou dýní, bylinkovým olejem, rukolou
Vařená cizrna s bylinkami, chilli, pečenou dýní a olivovým olejem
Zrající Český sýr podávaný na světlém toastu

Variace pečiva-100g/os

Teplý bufet: 700g/os

Hovězí líčka se silnou vinnou omáčkou, máslovými bramborami a pečenou šalotkou
Vepřová panenka pečená na bylinkách s celerovým pyré a pečenou červenou řepou
Krůtí prso Sous-vide podávané na rajčatovo máslové omáčce se šťouchanými batáty
Krevetová Paella s koriandrem a krájenou zeleninou
Pohankové rizoto s pečenými hříbky a listy špenátu


Mini zákusky Dezerty/ Sweet bar 2 ks / osoba

Medové kuličky obalené v ořechové mouce
Pečený cheesecake s borůvkovou omáčkou
Variace pralinek
Tradiční Italské Tiramisu


Čerstvé ovoce ( jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas)

Ovocný salát

Tyrš

Studený bufet:

  • šunky vepřové a kuřecí
  • uzené maso moravské
  • trvanlivý salám Herkules, paprikový salám
  • tlačenka
  • šunkové závitky s křenovou smetanou 
  • nakrájená papriková klobása 
  • sýry : Eidam, uzený Platan, plísňový Niva a Camembert 
  • rybí mísy : zavináče, matjesy, pepřenky 

 

Saláty:

  • z čerstvé zeleniny
  • zelný s křenem a mrkví
  • těstovinový se žampiony
  • bramborový domácí
  • červené fazole s kukuřicí
  • znojemské okurky 
  • černé olivy vypeckované

 

Teplý bufet:

  • hovězí guláš Krkonošský
  • čína z vepřového masa
  • pečená kuřata
  • kuřecí rautové mini řízečky
  • obalované květákové růžičky 
  • pangasius na rozmarýnu a Ghí
  • cibulové kroužky
  • teplé mini párečky

 

Přílohy:

  • dolar chips 
  • dušená teplá zelenina
  • dušená rýže
  • staročeské bramboráčky
  • francouzské pečené brambůrky
  • chléb
  • rohlíky

 

Mini zákusky – dva druhy

  • čerstvé ovoce (jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas)
  • ovocný salát

Studený bufet:

  • Sušená masa podávaná s remuládou a bílým jogurtem
  • Plátek sušeného masa, podávaný na salátu z pečené kořenové zeleniny
  • Švestka pečená v anglické slanině
  • Pečený závitek tortilly plněný, pečené kuřecí maso, sýr, sušená rajčata a rukola
  • Marinovaná švestka napíchnutá na špízu
  • Kuřecí tortilla s tomatovým pestem a rukolou
  • Kanapka s lososem Gravlax a olivovou tapenádou
  • Sušený losos v mořské soli a cukru, pomazánka s černých oliv
  • Kreveta pečená na chilli a thajské bazalce, podávaná s koriandrem
  • Tygří kreveta podávana na toastu
  • Závitek z pečeného lilku se sušeným tomatem
  • Pečený lilek na bylinkách, sušená rajčata
  • Carpaccio z červené řepy, podávané s mátovými listy a polníčkem
  • Pečená řepa v balsamico octu, medu a pomeranči sypaná mátou a s olivovým olejem
  • Koláček z listového těsta, plněný smetanou, kozím sýrem, cibulí a špenátem
  • Plněné listové těsto smetanovou náplní s kozího sýra
  • Zrající Český sýr podávaný na prkénku
  • Zrající Pepin, podávaný na světlém toastu

 

Teplý bufet:

  • Dušené ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramboráčky 
  • Vepřová čína s bambusem, mrkví, cibulí a mungo výhonky, podávaná s jasmínovou rýží 
  • Konfitovaný bůček naložený v bylinkách, podávaný s pečenými brambůrkami a cibulí
  • Kuřecí mini – řízečky – se šťouchanými máslovými bramborami 
  • Pečené kuře na indickém kari a šalotce s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží 
  • Pečená zelenina Ratatouille
  • Teplý salát Cous – Cous se sušenými tomaty a pečeným lilkem

 

Mini zákusky – dezerty:

  • Skleničkové dezerty se šlehačkou a ovocem
  • Jablečný závin z piškotové mouky s levandulí
  • Čokoládový dort
  • Domácí kokoska
  • Čerstvé ovoce  ( jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas )
  • Ovocný salát

Studené pohoštění-200 g/os.
Studené mísy a Finger-food / založeno na rautovém stole

Vitello tonnato
Plátky pečeného masa podávané s pečenou kořenovou zeleninou, tuňákem
Hovězí roastbeef s fenyklovým salátem a bylinkovou omáčkou
Pečené hovězí maso do růžova s bylinkovým dipem a marinovaným fenyklem
Plátky Parmské šunky podávané na Grissini
Plátek sušené vepřové šunky namotaný na italském pečivu
Sušená kachní prsa se salátem z řapíkatého celeru a sušeným tomatem
Sušená kachní prsa (pršut)
Pečená krůtí prsa, podávaná s hráškovým pyré a slaninovým prachem
Na plátky krájené maso, podávané s vařeným hráškem, mátou a šalvějí
Krůtí mini-řízečky
Kreveta pečená na chilli a thajské bazalce, podávaná s koriandrem
Tygří kreveta podávaná na toastu
Červená řepa s celerovým pyré, lilkem a pečenou batátou
Pečená řepa v balsamico octu medu a pomeranči sypaná mátou a  ol. olejem
Cizrnový hummus s pečenou dýní, bylinkovým olejem, rukolou
Vařená cizrna s bylinkami, chilli, pečenou dýní a olivovým olejem
Zrající Český sýr podávaný na světlém toastu

Variace pečiva-100g/os

Teplý bufet: 700g/os

Hovězí líčka se silnou vinnou omáčkou, máslovými bramborami a pečenou šalotkou
Vepřová panenka pečená na bylinkách s celerovým pyré a pečenou červenou řepou
Krůtí prso Sous-vide podávané na rajčatovo máslové omáčce se šťouchanými batáty
Krevetová Paella s koriandrem a krájenou zeleninou
Pohankové rizoto s pečenými hříbky a listy špenátu


Mini zákusky Dezerty/ Sweet bar 2 ks / osoba

Medové kuličky obalené v ořechové mouce
Pečený cheesecake s borůvkovou omáčkou
Variace pralinek
Tradiční Italské Tiramisu


Čerstvé ovoce ( jablko, hruška, pomeranč, meloun, ananas)

Ovocný salát

Ceník gastro služeb

Gastro služba
Doporučená délka plavby
Cena
Projížďka s kávou a zákuskem
1 hod.
   450,- Kč /os.
Projížďka s kávou a zákuskem
2 hod.
   550,- Kč /os.
Projížďka – obložený uzenářský talíř
1 hod.
   490,- Kč /os.
Atlantida – Studený a teplý bufet A
2 hod.
   650,- Kč /os.
Atlantida – Studený a teplý bufet B
2 hod.
   840,- Kč /os.
Atlantida – VIP bufet
3 hod.
1.350,- Kč /os.
Tyrš – Studený a teplý bufet A
4 hod.
   690,- Kč /os.
Tyrš – Studený a teplý bufet B
4 hod.
   860,- Kč /os.
Tyrš – VIP bufet
4 hod.
1.350,- Kč /os.
Obě lodě – Vepřová šunka na kosti s hořčicí a křenem a nakládanou zeleninou
Dle dohody

Uvedené ceny jsou bez DPH

Ceny plavby u lodě Atlantida do 25 osob pouze dle předchozí dohody.

Ceny plavby u lodě Tyrš do 100 osob pouze dle předchozí dohody.